Condensatieketels plaatsen doen wij voor u

Philip Dekeyser Burgerlijk Ingenieur Elektromechanica - Brugge - Centrale verwarmingEen gezelige warmte in huis? Daar zorgen wij voor!
Regel nu de verwarming van de toekomst en contacteer ons voor een duurzaam verwarmingssysteem!

Als u uw woning of gebouw wil verwarmen aan een betaalbare prijs gekoppeld aan een aangename warmte dan zijn wij er om u te helpen. Bij ons kan u terecht voor verwarmingssystemen op stookolie en gas. Beide systemen hebben hun voordelen.

Als u verwarmt met stookolie dan zullen onze systemen steeds het uiterste uit elke stookoliedruppel halen. U zal ongetwijfeld spaarzaam en milieuvriendelijk verwarmen. Alle componenten worden perfect op elkaar afgesteld zonder de rookgasafvoer te vergeten. Ook bij gas staan wij garant voor een hoog rendement aan lage kosten.

Wij plaatsen steeds condensatieketels die aan een lage verwarmingskost een hoog energierendement halen. Om kwaliteitswerk af te leveren, werken wij voornamelijk met de merken Atag, Buderus en Vaillant.

Er zijn vele mogelijkheden voor het plaatsen van condensatieketels. Doe daarom een beroep op onze deskundigheid en vraag alle informatie om de perfecte oplossing te vinden in uw situatie.

Wij plaatsen de ketels in iedere nieuwbouw maar ook als u in een renovatieproject uw ketel wil vervangen, kunt u zonder zorgen bij ons terecht. Wij verzorgen trouwens totaalpakketten als het om verwarming gaat. Vraag ons zeker meer informatie als u denkt aan het leggen van vloerverwarming of het plaatsen en vernieuwen van radiotoren in uw woning.

Condensatieketels voor duurzame verwarming vindt u bij ons:

  • Gekende merken
  • Jarenlange ervaring
  • Milieuvriendelijke en spaarzame toepassingen
  • Voor alle gebouwen
  • Gratis offerte en deskundige uitleg voor aanvang van de werken

We werken met gekende merken zoals Buderus, Vaillant en ATAG.

Back to Top